Jordroten

Julpynt i oktober

2 kommentarer

Nu börjar hetsen kring att börja odla! Odlaaaa!!! Börja nu!!! Det är lite som att börja julpynta i oktober tycker jag. Visst är det mysigt med julpynt och julmusik och julstämningen men inte redan i oktober kanske.

Jamen då är det väl bara att sätta igång då! Jag ska ju odla en del av det som odlingstv listar här ovan, som aubergin, stjälkselleri, paprika, chili, änglatrumpet, virginiatobak och jätteverbena. Fast asså. Det är fortfarande en rätt mörk årstid och jag har ingen växtbelysning. Så jag väntar. Men jag har sått lite smörgåskrasse!

wp-1453714750106.jpg

Men visst drömmer jag om att kunna odla lite året om. Men jag är inte där ännu. Tänker att jag först ska bemästra odlingssäsongen som Moder Jord ger oss 😉 och sedan ge mig på att förlänga den med olika medel ❤

Hur gör/tänker ni?

Annonser

2 thoughts on “Julpynt i oktober

 1. Hittade hit via instagram. Vilken, kul, smått galen och smart blogg du har, gillarn skarpt!
  Hoppas du odlat nåt kul i sommar. Själv tillhör jag de där nördarna som odlar nåt året runt antingen utomhus eller på fönsterhyllan.
  Ha det så gott så ses vi väl på insta igen!
  /Anette

  Gilla

  • Hej Anette! Vad roligt att du gillar min blogg!! 😀 Jo jag odlar massor och även om det kanske låter som att jag låter bli att odla på vinterhalvåret i just det här blogginlägget så är det en bit ifrån sanningen 😀 Men den här vintern och våren som kommer ska jag verkligen försöka att låta bli, eller åtminstone hålla ner antalet plantor iaf.. :-)Ses på insta!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s