Jordroten

Om mig.

Jag är faran som lurar i natten, jag är överraskningen i ditt cornflakespaket!

 

linjer

 

 

Jag är jag är jag är Drottning Jordroten af Queertorp, som bor i ett rött hus i skogen väldigt väldigt nära en stad där barnen går i skolan, en Waldorf skola. Waldorf är enligt mig det bästa alternativet i ett samhälle som tvingar barn till en byggnad fem dagar i veckan där de ska lära sig diverse som ”de” har bestämt är nödvändigt vetande.

Jag kämpar med att stå ut med att passa tider. Alla dessa tider! Skolan börjar prick 8:15, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!! Jag ser dock ljuset någonstans i horisonten, då barn ändå brukar växa och bli äldre och en vacker dag så är de så pass gamla att de inte längre tvingas till skolan. Och den dagen! Då kastar jag alla klockor!

Jag vet inte hur gammal jag är utan att först räkna efter, så frågar du mig om min ålder så svarar jag att jag är född 77.  Jag tycker att det där med ålder är lite orelevant, men jag firar gärna födelsedagar!

Jag skriver om mitt liv, det vi gör, det jag vill, det vi vill, mina drömmar, min strävan, vår strävan, Universum, Moder Jord, skog, gräs, grönsaker, månen. Att leva livet.

Jag vill leva! Inte bara existera. Lyckas jag? Vissa dagar bättre än andra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s